حقایق و کاربرگ ببر

ببر یک گوشتخوار قدرتمند ، یک شکارچی با دندانهای تیز ، فک های قوی و بدن بسیار چابک است. آنها بزرگترین گونه گربه ای هستند که به طور طبیعی دیده می شوند و ببر سیبری بزرگترین گونه آنها است که وزن آن تا 800 پوند و اندازه آن تا 11 فوت سر تا دم است.

اطلاعات بیشتر در مورد این گونه قابل توجه در معرض خطر انقراض را در پرونده واقعی زیر کسب کنید یا اینکه می توانید ما را بارگیری کنید بسته کاربرگ جامع برای استفاده در کلاس یا محیط خانه.



  • ببرها در واقع در آفریقا زندگی نمی کنند ، آنها در آسیا زندگی می کنند. ببرها گونه ای در معرض انقراض هستند زیرا زیستگاه آنها در حال از بین رفتن است.
  • نزدیکترین خویشاوند به ببر یک است شیر نر .
  • ببرها می توانند تا 20 سال در باغ وحش ها زندگی کنند اما فقط 15 سال در طبیعت زندگی می کنند. بیشتر ببرهای وحشی آنقدر عمر نمی کنند. فقط نیمی از توله ها برای استقلال از مادر خود در حدود دو سالگی زنده می مانند. فقط 40 درصد از این بازماندگان برای ایجاد سرزمینی زندگی می کنند و شروع به تولید جوان می کنند.
  • ببرها شناگران بزرگی هستند. صدای غرش یک ببر در فاصله یک مایلی شنیده می شود.
  • ببرها بزرگترین گونه طبیعی هستند گربه . ببرهای سیبری بزرگترین گونه از میان این 9 گونه هستند. وزن ببرها می تواند تا 800 پوند و از سر تا دم 11 پا اندازه داشته باشد.


  • بیشتر ببرها بیش از 100 نوار دارند. نوارهای آنها کاملاً شبیه اثر انگشت است ، زیرا هیچ دو ببر کاملاً شبیه هم نیستند. کت آنها برای استتار نیز مناسب است.
  • یک ببر به طور متوسط ​​می تواند همزمان 60 پوند گوشت بخورد. این بزرگترین پستاندار ساکن خشکی است که رژیم غذایی آن عمدتا از گوشت تشکیل شده است - ببرها به مناطق وسیعی با پوشش جنگل ، آب و طعمه هایی مانند آهو و خوک نیاز دارند. ببر به تنهایی شکار می کند ، در درجه اول بین غروب و طلوع آفتاب ، در جستجوی طعمه در شب شش تا 20 مایل را طی می کند.
  • یک سگ ببر دندان می تواند تا سه اینچ طول رشد کند و به راحتی قادر به از بین بردن ستون فقرات موجودات روی زمین است.


  • ببرها بسیار وحشی هستند و برخلاف شیر نر عقب ، هرگز عاقلانه نیست که حتی در اسارت پشت خود را به ببر برگردانید.
  • بزاق ببر ضد عفونی کننده است ، و هنگامی که ببر زخم های خود را تمیز می کند مفید است.
  • ببرها عمدتا گربه های منزوی هستند و بین غروب تا طلوع فجر بیشتر فعالیت می کنند ، به جز یک مادر و توله هایش ، ببرها به تنهایی زندگی می کنند و شکار می کنند. زن و مرد فقط به طور مختصر برای جفت شدن ملاقات می کنند. پس از حاملگی 100 تا 112 روزه ، دو تا سه توله نابینا و درمانده متولد می شوند.


  • توله ببرها در بدو تولد کمی بیش از دو پوند وزن دارند و تا شش ماهگی پرستار می کنند. طی 18 ماه آینده ، آنها به تدریج مستقل می شوند و در حدود دو سالگی برای یافتن قلمرو خود به تنهایی دست به اعتصاب می زنند. زنان ممکن است سرزمینی را در مجاورت سرزمین مادرشان ایجاد کنند یا حتی بخشی از قلمرو مادرشان را تصرف کنند. ماده های بالغ معمولاً هر دو سال یک بار یک بستر تولید می کنند.

کاربرگ ببر

این بسته حاوی یازده کاربرگهای آماده Tiger که برای دانش آموزانی که می خواهند در مورد یک ببر که یک گوشتخوار قدرتمند ، یک شکارچی با دندان های تیز ، فک های قوی و بدن بسیار چابک است بیشتر بیاموزند ، بسیار مناسب است. آنها بزرگترین گونه گربه ای هستند که به طور طبیعی دیده می شوند و ببر سیبری بزرگترین گونه آنها است که وزن آن تا 800 پوند و اندازه آن تا 11 فوت سر تا دم است.



بارگیری شامل کاربرگ های زیر است:

  • حقایق ببر
  • آزمون سریع
  • ببر و گربه
  • گربه سان غول پیکر باستان - در تصاویر


  • آناتومی ببر
  • خانواده ببر - تایگر ورد پیدا کنید
  • توله - ببر توله ماز
  • من ببر را صدا می کنم - نام ببرها


  • ببرها در افسانه ها - تحقیق کنید
  • ارزش های
  • بازتاب
  • کلید پاسخ

پیوند / استناد به این صفحه

اگر به هر یک از مطالب این صفحه در وب سایت خود مراجعه می کنید ، لطفا از کد زیر استفاده کنید تا این صفحه را به عنوان منبع اصلی ذکر کنید.

حقایق و کاربرگ ببر: https://diocese-evora.pt - KidsKonnect ، 22 نوامبر 2017

پیوند به صورت حقایق و کاربرگ ببر: https://diocese-evora.pt - KidsKonnect ، 22 نوامبر 2017

با هر برنامه درسی استفاده کنید

این کاربرگها بطور خاص برای استفاده با هر برنامه درسی بین المللی طراحی شده اند. می توانید از این کاربرگها به صورت موجود استفاده کنید ، یا آنها را با استفاده از Google Slides ویرایش کنید تا بیشتر به سطح توانایی دانش آموزان و استانداردهای برنامه درسی شما اختصاص یابد.