آمار و برگه های پنگوئن امپراطور

پنگوئن امپراطور ، Aptenodytes forsteri ، بزرگترین عضو از تمام گونه های موجود تحت سفارش Sphenisciformes است ، که بومی آن است جنوبگان . پنگوئن های امپراطور به خاطر رفتار زیبا و رنگ آمیزی سیاه و سفید با لکه های پستان و گوش زرد شناخته می شوند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد پنگوئن امپراطور به پرونده واقعیت زیر مراجعه کنید یا اینکه می توانید بسته کاربرگ 21 صفحه ای پنگوئن Emperor Penguin را برای استفاده در کلاس و یا محیط خانه بارگیری کنید.



حقایق و اطلاعات اصلی

تاکسونومی

  • در سال 1884 ، جورج رابرت گری جانورشناس انگلیسی ، پنگوئن های امپراطور را با یک نام عمومی مشتق شده از عناصر کلمه ای یونان باستان توصیف کرد ، که به معنی 'غواص بدون بال' است.
  • نام خاص آن ، forsteri ، به افتخار یوهان رینهولد فورستر ، طبیعت شناس آلمانی است که اسکورت کرد کاپیتان جیمز کوک در سفر دوم خود و به طور رسمی پنج گونه دیگر پنگوئن را نام برد.
  • از سال 1773 تا 1774 ، ممکن است فورستر اولین کسی باشد که شاهد پنگوئن ها است ، جایی که مشاهده ای از آنها را ثبت می کند و تصور می کند که شبیه پنگوئن پادشاه است (A. patagonicus). با این حال ، با توجه به موقعیت مکانی ، فورستر پیشنهاد کرد این پنگوئن امپراطور است.
  • در کنار پادشاه پنگوئن ، پنگوئن های امپراطور یکی از دو گونه زنده در تیره Aptenodytes هستند.
  • پنگوئن Ridgen (A. ridgeni) ، سومین گونه از آپتنودیت ها ، یک عضو منقرض شده از جنس از پلیوسن است نیوزلند . فسیل های آن در سال 1968 در ساحل منطقه کانتربری توسط یک بچه مدرسه ای 11 ساله ، آلن ریدگن پیدا شد.


ویژگی های فیزیکی

  • طول پنگوئن های بزرگسال امپراطور به 110 تا 120 سانتی متر (43 تا 47 اینچ) می رسد و وزن آنها در حدود 22.7 تا 45.4 کیلوگرم (50 تا 100 پوند) است. نرها کمی سنگین تر از ماده ها هستند.
  • وزن یک پنگوئن امپراطور نیز در فصل نوسان می کند ، زیرا هر دو جنس در حالی که جوان خود را رشد می دهند و تخم تخم گذاری می کنند ، جرم قابل توجهی از دست می دهند.
  • یک پنگوئن امپراطور نر باید حداقل 60 روز در حالی که از تخم خود محافظت می کند در سرمای شدید زمستان قطب جنوب زنده بماند. او در این فصل چیزی نمی خورد. اکثر مردان در حالی که تخمهای خود را انکوبه می کنند ، حدود 12 کیلوگرم (25 پوند) وزن کم می کنند.


  • قبل از فصل تولید مثل ، وزن نرها 38 کیلوگرم (84 پوند) و ماده ها 29.5 کیلوگرم (65 پوند) است. بعد از فصل تولید مثل ، وزن هر دو جنس تقریباً به 23 کیلوگرم (51 پوند) کاهش می یابد.
  • SImilar برای همه گونه های پنگوئن ، پنگوئن های امپراطور از بدن ساده خود برای کاهش کشش هنگام شنا استفاده می کنند. آنها همچنین دارای بالهای سفتی هستند که شبیه دمپایی های صاف هستند. زبان یک پنگوئن امپراطور دارای خارهای رو به عقب است که باعث می شود طعمه در هنگام گرفتار فرار نکند.
  • نرها و ماده ها از نظر اندازه و رنگ تقریباً شبیه به هم هستند. بزرگسالان دارای پرهای پشتی مشکی هستند که سر ، چانه ، گلو ، پشت ، قسمت پشتی دمپایی و دم را می پوشاند. شکم و زیر بال های آنها سفید است ، در حالی که سینه های بالایی و لکه های گوش آنها کم رنگ و زرد روشن است. مندیبل فوقانی اسکناس 8 سانتی متری آنها (3 اینچ) سیاه است و قسمت پایینی آن می تواند صورتی ، نارنجی یا یاسی باشد.


  • در نوجوانان ، لکه های گوش ، چانه و گلو سفید است ، در حالی که اسکناس سیاه است. آنها معمولاً با پرهای ظریف خاکستری نقره ای پوشانده می شوند و سرهای آنها سیاه و ماسک های سفید است. وزن جوجه ها پس از جوجه ریزی حدود 315 گرم (11 اونس) است و وقتی به نیمی از وزن بزرگسالان رسیدند لانه خود را ترک می کنند.
  • پرهای سیاه بزرگسالان در تابستان قطب جنوب که از نوامبر شروع می شود و در فوریه پایان می یابد ، قهوه ای می شود.
  • میانگین امید به زندگی یک پنگوئن امپراطور 19.9 سال است.
  • محققان همچنین تصور کرده اند که 1٪ از جمعیت می توانند به طور متوسط ​​به 50 سال برسند.

رفتار - اخلاق

  • پنگوئن های امپراطور در رفتارهای لانه سازی و جستجوی حیوانات اجتماعی هستند. آنها هر دو روز یا شب فعال هستند. بزرگسالان بیشتر سال را بین کلنی تولید مثل و مناطق پرورش اقیانوس طی می کنند. آنها از ژانویه تا مارس در اقیانوس پراکنده می شوند.


  • هر دو جنس برای تأمین غذای بچه های کوچک خود تا 500 کیلومتر (311 مایل) از کلنی های خود غذا می خورند و در هر سفر 82 تا 1454 کیلومتر (51 تا 903 میلیون) مسافت را طی می کنند.
  • آنها شناگرانی کارآمد هستند که در هنگام زیر فشار با فشارهای بالا و پایین فشار وارد می کنند. میانگین آنها شنا كردن سرعت 6 تا 9 کیلومتر در ساعت (3.7 تا 5.6 ​​مایل در ساعت) است.
  • در خشکی ، این پنگوئن ها به طور متناوب بین راه رفتن با راه رفتن لرزان و کشیدن دزدکی حرکت می کنند - با استفاده از شکم روی یخ می لغزند ، که توسط پاها و بالگردها حرکت می کند.
  • برای زنده ماندن از سرما ، یک کلنی از پنگوئن های امپراطور یک هود تشکیل می دهند ، اندازه آنها از ده تا چند صد پنگوئن متفاوت است ، و هر یک به یک همسایه متمایل به جلو هستند.


  • از آنجا که آنها هیچ مکان لانه دائمی ندارند ، پنگوئن های امپراطور برای شناسایی شریک زندگی یا جوجه خود به تماس های صوتی بستگی دارند. آنها از یک مجموعه تماس پیچیده - دو باند فرکانس به طور همزمان استفاده می کنند. جوجه ها برای درخواست غذا و تماس با والدین خود یک سوت تعدیل شده تولید می کنند.

زیستگاه و رژیم غذایی

  • پنگوئن های امپراطور به طور انحصاری در سراسر منطقه قطب جنوب ، بین عرض های 66 و 77 درجه جنوبی توزیع می شوند.
  • کلنی های تولید مثل آنها معمولاً در صخره های یخی و کوه های یخی یافت می شوند که از باد محافظت می کنند.
  • آنها عمدتا از مواد غذایی تغذیه می کنند ماهی ، سخت پوستان و سرخپوشان. ماهی نقره ای قطب جنوب (Pleuragramma antarcticum) عمده رژیم غذایی آنها را تشکیل می دهد.
  • آنها توسط پرندگان و پستانداران آبزی ، مانند گلبرگ های غول پیکر جنوبی (Macronectes giganteus) ، که به جوجه ها حمله می کنند و پنگوئن های مرده را از بین می برند ، طعمه آنها می شوند. اسكوا قطب جنوب (Stercorarius maccormicki) جوجه های مرده را نیز شكار می دهد.
  • مهر پلنگ (Hydrurga leptonyx) هنگام ورود به آب ، پنگوئن ها و نوزادان بالغ را ربوده و از بین می برد. از طرف دیگر Orcas (Orcinus orca) بیشتر پرندگان بالغ می خورند ، هرچند در هر سن و سالی که در داخل یا نزدیک آب باشد کمین می کنند.

تولید مثل

  • چرخه تولید مثل سالانه آنها از قطب جنوب آغاز می شود زمستان ، در ماه مارس و آوریل ، زمانی که همه بزرگسالان به مناطق لانه تیز استعمار سفر می کنند. آنها خواستگاری را در مارس یا آوریل آغاز می کنند ، زمانی که درجه حرارت تا 40- درجه سانتیگراد (-40 درجه فارنهایت) باشد.
  • قبل از ایجاد تماس خواستگاری که 1 تا 2 ثانیه طول بکشد ، یک پنگوئن نر امپراطور ایستاده و سر خود را بر روی سینه خود قرار می دهد. سپس به دور کلنی حلقه زده و تماس را تکرار می کند.
  • یک زن و شوهر رو در رو خواهند ایستاد. سپس ، هر دو پنگوئن به سمت یکدیگر خم می شوند و این حالت را برای چند دقیقه نگه می دارند.
  • زوج ها در اطراف مستعمره می چرخند ، و پنگوئن نر پیش قدم می شود. قبل از جمع آوری ، یک پرنده عمیقاً به جفت خود تعظیم می کند ، اسکناس خود را به زمین می رساند ، و جفت خود نیز همان رفتار را کپی می کند.
  • پنگوئن های امپراطور از لحاظ سریال یک همسر هستند ، هر ساله فقط یک جفت دارند و به آن همسر وفادار می مانند.
  • ماده ها در ماه مه یا ژوئن یک تخم 460 تا 470 گرم (1.01 تا 1.04 پوند) تخم می گذارند. تخم آن بصورت گلابی شکل ، معمولاً به رنگ سفید مایل به سبز کم رنگ است و ابعادی در حدود 12 سانتی متر در 8 سانتی متر دارد.
  • تکمیل هچینگ به مدت دو تا سه روز طول می کشد. ماده ها از دهانه جوجه ریزی تا ده روز بعد ، معمولاً از جولای تا اوایل ماه اوت ، برمی گردند و همسر خود را پیدا می کنند.
  • جوجه ها از اوایل ماه نوامبر به پرهای خردسال تبدیل می شوند و این مدت دو ماه طول می کشد.

کاربرگ Emperor Penguin

این یک بسته خارق العاده است که شامل هر آنچه در مورد Emperor Penguin در 21 صفحه عمیق باید بدانید ، می شود. اینها هستند کاربرگ های آماده Emperor Penguin برای آموزش دانش آموزان در مورد پنگوئن امپراطور ، Aptenodytes forsteri ، که بزرگترین عضو از تمام گونه های موجود به سفارش Sphenisciformes ، که بومی قطب جنوب است ، بسیار مناسب است. پنگوئن های امپراطور به خاطر رفتار زیبا و رنگ آمیزی سیاه و سفید با لکه های پستان و گوش زرد شناخته می شوند.



لیست کامل کاربرگ های گنجانده شده

  • حقایق پنگوئن امپراطور
  • با امپراطور آشنا شوید
  • مبانی امپراطور
  • آناتومی پنگوئن امپراطور
  • داستان زندگی یک امپراطور
  • برنامه ریز پنگوئن
  • Emperor vs King
  • سایر گونه های پنگوئن
  • پنگوئن اوریگامی
  • Emperor Recap
  • کنار آمدن با تغییرات اقلیمی

پیوند / استناد به این صفحه

اگر به هر یک از مطالب موجود در این صفحه در وب سایت خود مراجعه می کنید ، لطفا از کد زیر استفاده کنید تا این صفحه را به عنوان منبع اصلی ذکر کنید.

آمار و برگه های پنگوئن امپراطور: https://diocese-evora.pt - KidsKonnect ، 4 آوریل 2020

پیوند به عنوان ظاهر می شود آمار و برگه های پنگوئن امپراطور: https://diocese-evora.pt - KidsKonnect ، 4 آوریل 2020

با هر برنامه درسی استفاده کنید

این کاربرگها بطور خاص برای استفاده با هر برنامه درسی بین المللی طراحی شده اند. می توانید از این کاربرگها به صورت موجود استفاده کنید یا آنها را با استفاده از اسلایدهای Google ویرایش کنید تا بیشتر به سطح توانایی دانش آموزان و استانداردهای برنامه درسی شما اختصاص یابد.